Proběhla WEBER Akademie grilování s PRVNÍ CHODSKOU.
Znáte ten pocit, když prožíváte jednu z těch chvil, které nechcete, aby skončily?
To byla Weber - akademie grilování s PRVNÍ CHODSKOU, která proběhla dne 6.10.2016 v Penzionu Zikmundov s našimi zákazníky.
Jako předkrm byl grilovaný siven s vinným zabaione, následoval první chod v podobě vepřové kotlety z pyrenejského plemene Bigorre s pomerančovo-šalatkovou omáčkou a španělskou bramborovou tortilou.
Jako druhý chod jsme společně připravili steaky z hovězího masa z Nebrasky v marinádě ochucené whisky s plněnými rajčaty po sicilsku.
Sladkou tečkou na závěr byly lívance připravené na listovém tálu.
Byla to kreativní injekce zábavy, grilování, pečení, vaření, zakončená certifikátem grilování. Podívejte se na přiložené fotografie.